Suzuki Swift Sport Katana, Jimny Sierra Marine Style i Hustler Street Base

27. децембар, 2019. #

 

Suzuki je za predstojeći Tokyo Auto Salon tjunera pripemio tri modifikovana automobila, među kojima se posebno ističe doterani Swift Sport.

U pitanju je Swift Sport Katana, ali u kratkoj vesti nema informacija o eventualnom pojačanju njegovog 1,4 litarskog turbo motora.

Poput motocikla Katana koji je prikazivan na sajmovima u srebrno-crnoj kombinaciji, tako i Swift Sport Katana dolazi sa istom kombinacijom boja. To podrazumeva srebrnu metalik boju vozila i kontrastne crne elemente.

Tu su i proširenja blatobrana, prednji spojler, crveni detalji, bočna grafika, novi točkovi, modifikovano oslanjanje i novi izduvni sistem (sa tri izduvne cevi sa strane, ispred zadnjeg točka).

Sledi Suzuki Jimny Sierra Marine Style, koncept vozilo sa temom ribolova.

Ovde imamo vozilo sa povišenim klirensom, novim točkovima, krovnim prtljažnikom i materijalima u unutrašnjosti koji se koriste i u izradi ronilačkih odela.

Na kraju, tu je i Hustler Street Base, i to u mat boji, sa kontrastnim krovom, srebrnim retrovizorima i točkovima u boji vozila.

Kako se navodi u kratkom saopštenju, Hustler Street Base je namenjen mlađim osobama koje vole ulične sportove (vožnju na skejtbordu ili BMW-u).

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Galerija slika

Članci iz iste kategorije