Fantastične „Crne mambe“ za Novu 2020. u hotelu „Zlatnik“u Zemunu

20. новембар, 2019. #

Sastav CRNE MAMBE već dugo važi za jedan od najboljih u Srbiji, medjutim, veliki broj poklonika njihove muzike će vas vrlo brzo uveriti da su CRNE MAMBE poznate širom sveta i da sviraju sve, ali u svom originalnom stilu latinske muzike. Taj zaista fantastičan sastav, pored kojeg BAŠ MORATE biti raspoloženi, srećni i neizmerno ushićeni, danas broji 11  članova i naravno….stiže nam iz NIŠA.

Za doček NOVE 2020. godine predstaviće se u svečanoj dvorani već čuvenog hotela  „ZLATNIK“ . Kompletan  tim, ZLATNIKA ugostiće sve koji požele vrhunski novogodišnji provod. Uz bogat meni sastavljen od svih mogućih specijaliteta, uz piće i slatkiše, VRH celoj priči daće CRNE MAMBE, čiji je dugogodišnji „frontmen“ prava legenda muzike, gospodin NEBOJŠA SAITOVIĆ – SAIT, koji nam je prvi saopštio sledeće..

„Biće nam čast i verujte veliko zadovojstvo da razveselimo goste  ZLATNIKA, kuće sa kojom drugujemo već dugo. Koristim priliku da vas podsetim da mi postojimo  31. godinu. Nema praktično većeg mesta u našoj SRBIJI, gde nismo bili, takodje i na celom Balkanu. Imamo ogroman broj poklonika, publiku koju svako poželeti može i to nam MNOGO ZNAČI. Uvek sviramo kao da je u pitanju SVETSKO PRVENSTVO….a za vašu informaciju i tamo smo bili… naime svirali smo na SVETSKOM PRVENSTVU U FUDBALU, 2014. godine u BRAZILU. Nastupali smo čak dva puta „u živo“ sa glamuroznim sastavom „DŽIPSI KINGS“, bili smo predgrupa velikom orkestru „SANTANA“, u MANČESTERU, a uvek napominjemo da smo godinama pratili i nikada nismo zaboravili maestralnog ŠABANA BAJRAMOVIĆA. Danas smo se sasvim slučajno čuli sa našim prijateljima iz hotela ZLATNIK….i reč po reč spomenuli doček NOVE 2020. godine…dogovor oko svirke u tom sjajnom hotelu u Zemunu, okončan je u jednom minutu. Dodjite….obećavamo TOTALNO LUDILO.“

 

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije