Jaguar I-PACE – Evropski i svetski automobil godine, stigao u Srbiju

4. октобар, 2019. #

JAGUAR I-PACE EVROPSKI I SVETSKI AUTOMOBIL GODINE, na oduševljenje novinara prikazan u SRBIJI

 

Beograd, 4. oktobar – Kompanija British Motors promovisala je novi potpuno električni Jaguar I-PACE na test vožnji za predstavnike medija na stazi NAVAK.  U saradnji sa kompanijom ABB, predstavljen je prvi potpuno električni Jaguar, kao i tehnologije i mogućnosti razvoja infrastrukture.

Neverovatna snaga i dinamika sa nultom emisijom izduvnih gasova su karakteristike ovog sportskog terenca sa potpuno električnim performansama. Pogon I-PACE-a obezbedjuje snagu od 400KS I 696 Nm korisnog instant obrtnog momenta.  Sa stalnim pognom na sva četiri točka, I-PACE ubrzava od 0-100 km/h za 4.8 sekundi.

 

Predstavljena je i redizajnirana limuzina XE, koju karakterise prepoznatljiv stil koji se razlikuje od ostalih automobila u svojoj klasi. Ovo je jedna izvanredna sportska limuzina.  Poznata po dinamičkom upravljanju, XE je sada još više unapređena brojnim ažuriranim performansama, uz unapređenu suspenziju i novi, bolji Jaguar Drive Control sistem.  XE nudi izvanrednu zaštitu od sudara, ocenjenu sa 5 zvezdica na EuroNCAO testu,  uključujući sigurnost putnika i pešaka. XE dolazi opremljen sa nizom aktivnih sigurnosnih sistema uključujući i hitno kočenje kako bi se dodatno poboljšao nivo sigurne bezbednosti.  Napredan i efikasan, XE pruža dinamičku vožnju sa malom potrošnjom goriva i niskom emisijom CO2, što ga čini savršenim izborom za poslovne korisnike.  Jaguar XE je dostupan za isporuku odmah po početnoj ceni od 38.990 evra.

 

Predstavljen je i nov model iz ponude Land Rovera, redizajnirani Discovery Sport.  Kao najmanji Land Rover ali model kreiran na novoj platformi, sa pogonom 4×4, 5+2 sedista, najnaprednijim tehnologijama i unapređenim dizajnom, Discovery Sport je u ponudi za isporuku odmah već od 39.990 evra.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije