TCR Istočna Evropa, Slovakiaring ( trka 2 ) – Za Vesnića opet podijum

25. август, 2019. #

MILOVAN MIKICA VESNIĆ, ove godine, po nama, najbolji i najozbiljniji predstavnik SRBIJE na medjunarodnoj sceni, okončao je još jedan trkački vikend u seriji TCR ISTOČNA EVROPA.

Posle subotnje pobede na SLOVAKIARINGU u Slovačkoj, nedelja je na ovom poznatom autodromu donela veliko nevreme i pravu provalu oblaku, pa su kompletni trkački boksovi sa šatorima, opremom i  pratećim automobilima bili pod vodom. Zbog takvih nenormalnih uslova pomeren je i početak sportskih takmičenja…

VESNIĆ je u svojoj „kupri“ krenuo sa POL POZICIJE , ali, kao i uvek je vodio računa da sačuva svoj auto u gužvama i da izbegne bilo kakav kontakt..Kroz cilj  prošao kao drugi…i potpuno zadovoljan, jer je u SLOVAČKOJ uknjižio velikih 48 bodova, postigao NAJBOLJE VREME NA KVALIFIKACIJAMA i osvojio DVA PODIJUMA ( prvo i drugo mesto ).

Naš šampion sada ima ubedljivu prednost u šampionatu, i 157 bodova ( drugi je GALAŠ sa 124 ), uoči sledeće runde u BRNU, ali i ozbiljan zadatak da ništa ne prepusti slučaju. S obzirom na sjajan tim i odličnu ekipu mehaničara, koju iz prikrajka pomno posmatra i „stari vuk MILUN VESNIĆ„, uvereni smo da je pred našim asom MIKICOM VESNIĆEM nova ŠAMPIONSKA TITULA….

Galerija slika

Članci iz iste kategorije