Dragulj Šlep službe – Jedinstveni Dragan Dragoj, posle „abarta“ i „kavasakija“, za volanom šlepera

21. јул, 2019. #

Ovo je dobra vest… poznati srpski motociklista, automobilista i vozač brzih čamaca, DRAGAN DRAGOJ DRAGULJČE, ovih dana je na raspolaganju svima kojima je potrebna POMOĆ NA PUTU, svima kojima će dobro doći ŠLEP SLUŽBA jednog pre svega POŠTENOG  i VREDNOG SPORTISTE….

Iako je u ozbiljnim godinama , naš DRAGULJČE je u punoj fizičkoj snazi a nephodnost privredjivanja, zarad iole normalnog života, primorala ga je na  novi poslovni potez..

Njegova ŠLEP SLUŽBA radiće  od 00 – 24 časa, dakle NON – STOP, a telefoni su  063 314 – 095 i 061 2 987 . 000.

Uz dužno poštovanje našem DRAGANU DRAGOJU, moramo upozoriti njegove buduće mušterije. Imaće sasvim sigurno perfektnu i STRUČNU POMOĆ….jedino će po neki put biti prinudjeni da slušaju PRIČE PRE HRISTA, svakako SAMO i UVEK o dogadjajima na auto i moto trkama. „Udaviće vas“, uz obrazloženje da neće bitio previše dosadan i onda ćete imati neverovatnu priliku da slušate detalje iz ISTORIJE JUGOSLOVENSKOG SVETA BRZINE.

DRAGAN DRAGOJ „DRAGULJČE“ je ponikao na beogradskom DORĆOLU. Od našeg poznatog asa PAVLA KOMNENOVIĆA, u ona zlatna vremena je 1978. kupio sjajnog „abarta 1000“, a bio je ukupan pobednik čuvene beogradske LETNJE LIGE, na UŠČU, u svojoj klasi..

Vozio je „formulu 1“ na vodi, jurio i prevrtao se DUNAVOM, DRAVOM, BEGEJOM, vozio po talasima jezera KOMO u Italiji, Danskoj,  Nemačkoj, Poljskoj, Češkoj, Bugarskoj, Madjarskoj. Posle duge pauze vratio se trkačkim stazama za upravljačem motocikla „kavasaki“, sa prikolicom. Dan danas se pojavljuje na trkama i osvaja pehare. Stariji je brat, uglednog direktora firme HIT AUTO, ZORANA DRAGOJA.

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije