U Beogradu predstavljen najnoviji Reno Tvingo

7. јун, 2019. #

Na radost, verovatno najviše mladih dama a uopšte i kompletnog nežnijeg pola, u Srbiju je doputovao NAJNOVIJI RENO TVINGO. Smestio se u već dobro poznatom prostoru DORĆOL PLAC, idealnom za mnogo toga, a sačekalo ga je baš puno predstavnika medija.

Uigrani tim RENAULT NISSAN SRBIJA, potrudio se da na uobičajeno originalan način, predstavi NARANDŽASTOG FRANCUZA, uz napomenu da je mališan pretrpeo puno dodataka, promena  u dizajnu i naravno uz veliku mogućnost izbora, boja, opreme i sa dva agregata.

Ako je reč o LEPOTI , onda NOVI TVINGO to zaista ima. Probali smo ga pre par godina ( stariju verziju ) i već tada se videlo da je lak za upravljanje, dobar naročito za naše prenatrpane gradove kao štio su pored prestonice, KRAGUJEVAC, ČAČAK, KRALJEVO, NOVI SAD, NIŠ itd.

Uplate za ovog mališu se već primaju a isporuke će uslediti verovatno na jesen, kada ćemo biti u prilici i da ga provozamo.

Cena varira od 8290 evra do 12.840. NOVI TVINGO je dugačak 3.615 metra, širok 1.646, težak od 981 kg. do 1043 kg. ( u zavisnosti od agregata i opreme ), ponudjene verzije će posedovati dva TROCILINDRIČNA  motora od po 75 i 93 KS, imaće ručni menač ali i opciju sa automatskim menjačem i rezervoar od 35 litara.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije