TCR Evropa Istok – Austrija ( trka 2 ) – Vesniću kvar, Pešoviću podijum

19. мај, 2019. #

Naš poznati šampion auto sporta, Užičanin MILOVAN MIKICA VESNIĆ, nije imao sreće u drugoj trci ovog vikenda, na poznatoj pisti RED BUL RING, u Austriji. Zbog kvara kvačila u cilj je ušao kao DEVETI…..

Kao što se i očekivalo, MILOVAN VESNIĆ je sa starta i sa pol pozicije krenuo silovito i vrlo brzo je ostvario značajnu prednost nad rivalima, ali, onda je odjednom počeo da posustaje. Zbog kvara kvačila ( saznaćemo uskoro kako i zašto ) na potpuno pripremljenoj KUPRI , u servisu tima ASK VESNIĆ, sjajni borac i veliki zaljubljenik u svet brzine, MILOVAN MIKICA VESNIĆ, jedva je stigao u cilj….bilo je to baš veliko razočaranje za kompletnu ekipu, ali, trke pored pehara i podijuma, nažalost, donose i malerozne situacije, izletanja, sudare, pa i kvarove. Ipak, u toj drugoj trci u Austriji, a četvrtoj u ovogodišnjoj seriji TCR EVROPA ISTOK, VESNIĆ je osvojio 2 boda…pa se posle svih rundi i dalje nalazi na LIDERSKOJ POZICIJI. Za našeg asa, sledeći ispit zakazan je za kraj meseca jula, na poznatoj stazi kod RIJEKE, na GROBNIKU.

Trka u AUSTRIJI donela je radost našem RUDIJU PEŠOVIĆU i njegovom AMSK GM RACING-u. Posle velike borbe i pravih trkačkih dešavanja, PEŠOVIĆ je, u svom AUDIJU ( pripremljenom takodje u servisu ASK VESNIĆ ) uz srećne okolnosti stigao do podijuma i TREĆEG MESTA.

Član tima ASK VESNIĆ, Poljak VIŠOMIRSKI, sa HONDOM, sigao je u cilj kao četvrti…

Galerija slika

Članci iz iste kategorije