TCR Evrope 2019 – Srbi na Hungaroringu ( TV snimak u nedelju u 13.34, RTS 2 )

26. април, 2019. #

Velika subota će biti i veliki izazov za trojicu predstavnika SRBIJE, uoči DVE velike medjunarodne auto trke, TCR EVROPE i TCR ISTOČNE EVROPE, koje su zakazane za nedelju ( 28.april 2019. na USKRS ) sa zvaničnim početkom u 11.25 i 14.30 časova…

U subotu su zakazani treninzi i IZUZETNO VAŽNE KVALIFIKACIJE ( 16.00 )

Na stazi bi trebalo da se pojavi čak 38 automobila ( 29 u konkurenciji TCR EVROPA i 8 u konkurenciji TCR ISTOČNA EVROPA ). Sa starta će krenuti po planu, na kvalifikacijama i na nedeljne DVE trke. Svi strepe od velikog broja vozila na poznatom madjarskom autodromu.. HUNGARORING….ali….za SVE će taj problem biti potpuno isti. Biće to u svakom slučaju vrlo komplikovan sportski dogadjaj u kojem će biti i puno medjusobnih  kontakta i sasvim je izvesno više izlazaka BEZBEDNOSNOG VOZILA na stazu.

Navijači u SRBIJI, najviše očekuju od 34. godišnjeg Pančevca DUŠANA BORKOVIĆA u njegovom odličnom „hjundaiu“, koji će biti naš jedini takmac u klasi TCR EVROPA, gde će se pojaviti čak 29 rivala. Našeg 43. godišnjeg Užičanina MILOVANA VESNIĆA, u takodje odlično pripremljenoj „kupri“ očekuje borba u grupaciji TCR ISTOČNA EVROPA, gde će se nadmetati 8 automobilista a u toj klasi će startovati i naš 47. godišnji RUDOLF PEŠOVIĆ, sa „audijem“, rodjen u Sent Moritz-u.

Dogadjanja na HUNGARORINGU imaćete priliku da pratite putem oficijelnog internet sajta TCR EUROPA a takodje i u „odložnim“ segmentima RTS 2, u nedelju, u 13.34 ( SNIMAK 1. i 2. trke, kako je i navedeno u TV programu RTS 2  za nedelju 28.april 2019 ). Najavljen je direktan prenos ali je razumljivo da je zbog VELIKOG PRAZNIKA satnica izmenjena.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije