Konferencija za medije povodom Medjunarodnog salona automobila u Beogradu

19. март, 2019. #

Naš Salon je jedan do 15 u svetu kojim OICA (Međunarodna organizacija proizvođača vozila) obeležava 100. rođendan – rekao je menadžer projekta BEOGRADSKOG SALONA AUTOMOBILA, Zoran Lupšić – Učestvovaće više od 400 izlagača iz tridesetak zemalja sveta. Predstaviće se 35 automobilskih brendova i 11 lakih komercijalnih vozila…..prvi put će biti izložen EVROPSKI AUTOMOBIL GODINE „jaguar e pejs“, električno vozilo koje nije viđeno u Salonu u Ženevi, na kojoj je dobio titulu.

Međunarodni salon automobila predstavlja najreprezentativniju, najekskluzivniju i najstariju regionalnu smotru automobilske industrije, a zajedno sa Međunarodnim sajmom motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ najznačajniji i najveći događaj u sektoru auto i moto industrije u celini u ovom delu Evrope. Istovremeno, kao jedan od samo 15 ovakvih automobilskih hepeninga u čitavom svetu u godišnjem kalendaru OICA, međunarodne asocijacije proizvođača motornih vozila, beogradski Salon je centralni i najveći sajamski i medijski događaj te vrste i u tom terminu u svetu.

RADNO vreme sajma biće od 10 do 20 časova, a poslednjeg dana od 10 do 19 časova. Pojedinačna ulaznica koštaće 400 dinara, grupna 300, grupna za za učenike i studente 200, a ulaznica za Family Day (za roditelje sa decom do 16 godina) 800 dinara. Parking u krugu sajma plaća se 150 dinara po satu.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije