Srbija na Dakaru – TV reportaža Pedje Milinkovića ( RTS 2,nedelja,14.25 č. 3.02.2019)

2. фебруар, 2019. #

Nedavno završeni, 41. DAKAR RELI 2019. opet će se „useliti“ u naše domove. Zahvaljujući sportskom  novinaru PREDRAGU PEDJI MILINKOVIĆU imaćemo priliku da pogledamo 40. minutnu reportažu iz PERUA, sa 5000 km. dugačke trase NAJVEĆEG SVETSKOG MARATONA, na točkovima.

Sa svojom kamerom, PEDJA MILINKOVIĆ već punu DECENIJU krstari prostranstvima JUŽNE AMERIKE i dočarava nam atmosferu jednog od najpopularnijih maratona sveta. Bio je minulih godina u Argentini, Čileu, Boliviji i Peruu. Ovom prilikom, pored snimanja neverovatnih predela u blizini Tihog okeana, pored sekvenci na teško savladivim peščanim dinama i prikaza glavnog grada LIME, imaćete zadovoljstvo da čujete ekskluzivne izjave najvećih zvezda. Kamera vrsnog putopisca našla se pored pobednika u klasi automobila, izvanrednog majstora relija iz Katara, NASERA AL ATIJE, koji je trijumfovao po treći put, a prvi put za volanom „tojote“. PEDJA MILINKOVIĆ je obezbedio i izjavu pobednika u kategoriji motociklista, neobično brzog Australijanca TOBIJA PRAJSA, sa motociklom „ktm“, a za komentar relija je zamolio i odličnog Austrijanca VALKNERA takodje fabričkog vozača firme KTM. U nedeljnoj reportaži na DRUGOM PROGRAMU RTS, u 14.25 časova, videćete i čuti još puno izjava, a medju njima će se naći i pripadnice nežnijeg pola – HRABRE I JEDINSTVENE ŽENE, koje su i ove godine stigle na cilj 41.DAKAR RELIJA.
Naravno, u početku reportaže kamera PEDJE MILINKOVIĆA je pratila i poznatog motociklistu iz Subotice, šampiona SRBIJE, GABORA SAGMAJSTERA. Videćete pripremu za start našeg maratonca, saznaćete šta je očekivao a takodje će objasniti kako je odustao na samom početku takmičenja, posle čak OSAM USPEŠNO ZAVRŠENIH DAKAR RELIJA u svojoj karijeri.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije