HIT AUTO – Servis koji redovno beleži napredak

4. фебруар, 2019. #

Vlasnici automobila, pre svega oni koji imaju RENOE, DAČIJE i NISANE, vrlo dobro znaju da je već godinama AUTO SERVIS BROJ JEDAN U SRBIJI – beogradski HIT AUTO, na Starom sajmištu br.29, u blizini Brankovog mosta i tržnog centra UŠĆE.

Za veoma dobre poslovne rezultate, za poznato poverenje kod baš velikog broja mušterija zaslužan je VELIKI I KVALITETAN TIM, mehaničara, majstora raznih struka, prodavaca, angažovanih u komercijali…… Jednom rečju, zbog  dobrog delovanja SVIH ČLANOVA TIMA – HIT AUTO.

Statističke brojke govore o  rezultatima a njih nam je predstavio generalni direktor HIT AUTA, nekadašnji sportski automobilista, mašinski inženjer ZORAN DRAGOJ.

„Prošle, 2018. godine ostvarili smo dobre rezultate u prodaji automobila a pogotovo u našem servisu gde je ostvaren povećan ulaz vozila, rast od 19 procenata u odnosu na 2017. godinu.
Kada je reč o prodaji novih automobila mogu vam reći da se RENO i dalje prodaje najbolje. Ljudi su potpuno uvereni u dobar kvalitet RENO VOZILA, a takodje u odnos sa cenom. Usluga u našem servisu je takodje na visokom nivou. Popravke se obavljaju u razumnom roku, a i ne čeka se dugo ni za nove delove koji stižu iz Francuske. Radimo sve bolje, ima još puno prostora za napredovanje i verujem da ćemo nastaviti uspešno i na zadovoljstvo svih naših klijenata.
Odmah iza RENOA, po prodaji novih vozila je DAČIA, sa 500 jedinica, potom NISAN, sa 170 novih vozila u 2018. godini a sa našeg placa polovnih vozila otišlo je kod novih vlasnika 220 automobila.

To su reference HIT AUTA za proteklu poslovnu godinu. U tom servisu vlasnik automobila može dobiti sve ono što je neophodno. Zainteresovanih ima sve više i skoro svi odlaze bez  većih primedbi. HIT AUTO je jedna SVETLA TAČKA našeg privrednog poslovanja.

 

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije