41.Dakar reli 2019 – Sagmajster : „Ja sam kriv“

10. јануар, 2019. #

Višestruki šampion Srbije u moto-krosu 47.  godišnji GABOR SAGMAJSTER stigao je u svoju SUBOTICU, posle odustajanja na 41. DAKAR RELIJU 2019. u PERUU. Sve proteklo je ovako prokomentarisao :

„Ja sam kriv. Trebalo je da obezbedim nov motocikl, ovo je stara baba. Bio sam previše težak, ZAJEDNO SA OPREMOM PREKO 140 kg. To je kao da su dvojica na motociklu. Krenuo sam prebrzo, uleteo sam u dubok pesak, počela je da treperi lampica za ulje a onda je motor otkazao. Razočaran sam, ali, IDEMO DALJE“

U kući GABORA SAGMAJSTERA telefon ne prestaje da zvoni, javljaju se prijatelji, navijači, sponzori….SVI od reda upućuju podršku našem šampionu, jedinom iz SRBIJE koji je čak OSAM PUTRA stigao na cilj DAKARA, najvećeg maratona sveta. Korpulentni i nepokolebljivi as motociklizma je na kraju dodao i ovo..

„Izgleda da ću ove godine morati da budem PUNO TUŽAN“

U prevodu to znači da će se GABOR SAGMAJSTER odlučiti na promenu načina ishrane i drastično smanjenje težine. Ako pristane na savete i tretman svog trenera ZORANA IVANOVIĆA, možda će i uspeti da REŠI BAŠ VELIKI PROBLEM. Od srca mu želimo da u tome uspe, zbog predstojećeg DAKARA a i zbog ZDRAVLJA.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije