Goodyear – Dve pobede na prestižnim testovima

8. октобар, 2018. #
Dve pobede na prestižnim testovima revija ADAC/TCS/ÖAMTC i Auto Bild potvrđuju izvrsnost Goodyear-ovih zimskih pneumatika i pneumatika za celu godinu
Uprkos sve većoj konkurenciji na tržištu pneumatika, Goodyear je pobedama na testovima revija ADAC/TCS/ÖAMTC i Auto Bild, dokazao da su njegovi pneumatici na samom vrhu. Pneumatik Vector 4Seasons Gen-2 je na reviji Auto Bild osvojio prvo mesto na testu pneumatika za celu godinu, dok je pneumatik Goodyear UltraGrip 9 osvojio prvo mesto na ADAC-ovom testu zimskih pneumatika.
Goodyear-ov pneumatik Vector 4Seasons Gen-2 je na testu revije Auto Bild u dimenzijama 195/65 R151  nadmašio svih 26 konkurentnih pneumatika i pobedio već drugu godinu za redom. Oduševio je svojim svestranim performansama, preciznošću u krivinama, otpornošću na akvaplaning, udobnošću vožnje, brojem pređenih kilometara i dinamičnom vožnjom na mokrim putevima i na putevima prekrivenim snegom.
Prvo mesto na ADAC/TCS/ÖAMTC testu zimskih pneumatika osvojio je takođe pneumatik Goodyear UltraGrip 9 u dimenzijama 205/55R16 . Kako navode urednici, pneumatik je dobar naročito na suvim, ali  i na putevima prekrivenim snegom, a odlikuje ga takođe efikasnost u troškovima u vezi sa potrošnjom goriva.
Razvoj Goodyear-ovih proizvoda neprekidno teži kvalitetu i vrhunskim performansama, što bez sumnje potvrđuju i pobede na prestižnim testovima Auto Bild i ADAC/TCS/ÖAMTC.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije