Dunlop Winter Sport 5 je pobednik

1. октобар, 2018. #

Dunlopov zimski pneumatik Winter Sport 5 je pobednik na testu zimskih pneumatika ugledne nemačke revije Auto Bild. Revija Auto Bild je pomenuti pneumatik Dunlop Winter Sport 5 označila kao „vrhunski pneumatik bez ikakvog nedostatka.“

Kranj, 1. oktobar 2018. – Dunlop Winter Sport 5 pobednik je na testu zimskih pneumatika koji svake godine izvodi renomirana revija Auto Bild.[1] Zahvaljujući odličnoj vodljivosti u svim vremenskim uslovima, preciznom upravljanju i troškovnoj efikasnosti, testirani pneumatik u dimenziji 195/65 R15 je pobedio svih 19 konkurentnih pneumatika. U reviji je pohvaljen kao »vrhunski pneumatik bez ikakvog nedostatka«, a zbog troškovne efikasnosti dobio je i »Eco-Master« titulu.

Razvijen specijalno za zimske uslove

Pneumatik Dunlop Winter Sport 5 razvijen je sa ciljem da u nepredvidljivim zimskim uslovima omogući neophodno prianjanje, a pored toga da obezbedi bolje performanse na putevima prekrivenim snegom i izvanredno bočno prianjanje na klizavim površinama. Svojim inovacijama Dunlop neprestano stremi ka razvoju vrhunskih pneumatika, što se pokazalo takođe na pomenutom prestižnom testu revije Auto Bild.

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije