Renault, Alpine i Dacia na sajmu automobila Pariz 2018

18. септембар, 2018. #

Renault, Alpine i Dacia otvaraju vrata posetiocima od 2. oktobra 2018 na pariskom salonu automobila 2018…

Renault pokazuje svoje atribute: francuski dizajn, jednostavan život

Pariski salon automobila 2018. Renault će otvoriti 2. oktobra konferencijom za medije na kojoj će predstaviti svoj najnoviji koncept premium robo-vozila. Ovaj koncept deo je trilogije Renaultovih robo-vozila kojima tokom 2018. istražuje usluge mobilnosti. Svetsku premijeru će imati na konferenciji za medije koja će se održati na Renaultovom izložbenom štandu (Paviljon 1) u 9h30.

Posetioci će na salonu moći prvi puta uživo da vide novi Kadjar, čije su prve slike nedavno objavljene.

Renault će bogatim programom proslaviti 120 godina postojanja:

– 30. septembra na Salonu će biti održana velika parada povodom 120. godišnjice postojanja. Trideset Renaultovih vozila, među kojima će biti primerci iz Renaultove kolekcije i modeli iz kolekcije privatnih vlasnika, će se voziti ulicama Pariza.
– predvođena poznatim modelom Type A, Renaultova kolekcija će za vreme trajanja Salona biti izložena u Renaultovom izložbenom prostoru u Paviljonu 1 kao i u Paviljonu 5.1 u kojem se održava izložba pod nazivom Mitske rute.
– Renault će Paviljon 2.1 posvetiti raznovrsnim rešenjima novih oblika mobilnosti i tako promovisati svoju saradnju i programe sa kompanijama Marcel, Renault Mobility i Renault Rent.
– pored svega Renault će od 4. oktobra 2018. na Trgu Concorde posetiteljima omogućiti da isprobaju električne automobile
Alpine, porodični portret

Alpine, marka dobro poznata zaljubljenicima u automobile, će izložiti sve svoje modele na posebnom štandu u Paviljonu 1. Posetitelji će moći razgledati celu porodicu modela A110: A110 Pure, dva primerka A110 Légendes i A110 GT4. Alpine će od 4. oktobra sa nekoliko modela biti prisutan i na izložbi Mitske rute koja se održava u Paviljonu 5.1.

Obožavatelji Dacije

Uz novi Duster, koji ostvaruje odlične rezultate u Evropi, Dacia će predstaviti i neke novitete i pokrenuti takmičenje za dizajn Sandera Stepway. Obožavatelji marke Dacia moći će uživati u izložbi koju svakako vredi pogledati. Izložba počinje 2. oktobra 2018.

PR

Galerija slika

Članci iz iste kategorije