Nova generacija Touarega predstavljena u Srbiji

30. септембар, 2018. #
Nova generacija Touarega predstavljena u Srbiji
Vrhunac tehnologije, estetike i komfora oduševo zvanice u Beogradu

U slikovitom ambijentu pejsažne bašte beogradskog restorana „Topčiderac“ – i postavci koja istovremeno sugeriše njegov neustrašivi terenski duh i otmeni luksuz podcrtan najsavremenijom tehnologijom – kompanija Porsche Srbija i Crna Gora je promovisala novu generaciju svog proslavljenog SUV vozila – Volkswagen Touareg.

Ekspresivan dizajn enterijera, inspirativna funkcionalnost, atraktivna futuristička spoljašnost koja momentalno pleni nadopunjuje se sa inovativnim sistemima podrške u vožnji i upravljanju na sva četiri točka. Iako je u pitanju terenac velike prostornosti, vozači u njemu uživaju u svim prednostima koje nudi kompaktno vozilo zahvaljujući primeni izuzetnih tehnoloških rešenja – uz osećanje svemogućnosti i najvišeg stepena bezbednosti – bilo da se radi o konvencionalnoj, sportskoj ili terenskoj vožnji.

Prisutne zvanice iz sveta automobilizma, kao i predstavnike javne i poslovne scene Srbije pozdravio je generalni direktor kompanije, Miloš Vujanović i direktor marke Volkswagen, Milan Lazić – dok je muzički program obeležio sjajan nastup Vasil Hadžimanov benda.

Svoje oduševljenje novim modelom Volkswagen Touarega sa ostalim zvanicama su podelile su I Milena Vasić, Željko Vasić, Slavko Beleslin, Bata Spasojević, Zvonko Marković, i mnogi drugi.

foto – Marina Bugarčić

Galerija slika

Članci iz iste kategorije