TCR Evropa – Madjarska, Hungaroring – Briljantna pobeda Borkovića,himna i zastava Srbije

7. јул, 2018. #

Najbolji automobuilista SRBIJE, 33. godišnji DUŠAN BORKOVIĆ, nas je opet obradovao i danas zaista oduševio svojom perfektnom vožnjom, za volanom  „hjundaia“, sa brojem 62. U izuzetno jakoj konkurenciji serije TCR EVROPA, visoki Pančevac je trku započeo sa 4.mesta, mudro je držao tu poziciju i čekao rasplet borbe prve trojice, a kada je sa staze izguran mladi 22. godišnji Španac AZSKONA, krenuo je u napad. Vrlo brzo se BORKOVIĆ našao na drugoj a onda i na čelnoj poziciji i svoje lidersko mesto je zadržao sve do cilja i ZAISTA SJAJNE POBEDE. Na podijum su se pokraj BORKOVIĆA popeli i PAULSEN i NADJ a publika je aplauzom pozdravila pobednika, našeg najboljeg vozača, koji je uz zvuke himne SRBIJE i našu zastavu visoko podigao pobednički trofej.

BORKOVIĆ je posle današnje trike ostao na drugom mestu u GENERALNOM PLASMANU TCR SERIJE, ali sada sa samo JEDNIM bodom manje od lidera AZKONE. Najiskusniji vozači su ostali danas iza našeg asa. VERNE je bio 7. a KOMINI 8.
Makedoncio STEFANOVSKI i DAVIDOVSKI su zauzeli 13. i 14. mesto.

Sutra je na programu druga trka TCR madjarskog vikenda, na HUNGARORINGU ( 11.50 ). DUŠAN BORKOVIĆ će startovati sa 7. mesta.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije