TCR Evropa – Hungaroring – Borković opet na poznatoj stazi,ali,sada sa sjajnim motivom

4. јул, 2018. #

 

Srpski automobilista DUŠAN DUCA BORKOVIĆ predstojećeg vikenda nastavlja sa trkama u poznatom i veoma konkurentnom šampionatu na kružnim stazama – TCR EVROPA. Pojaviće se naravno u svom dobrom „hjundaiu“ i u timu TARGET, a pokušaće da poveća svoj inače veoma dobar saldo ( 84 boda ) i vrlo dobro drugo mesto u generalnom plasmanu.

BORKOVIĆ, podsetimo, zauzima poziciju broj 2, iza MIKELEA AZCONE ( 95 bodova), a ispred JEANA KARL VERNAY ( 56 ), DANIEL NAGY ( 54 ), JOSH FILES ( 50 )..itd.

Naš najuspešniji automobilista će u suboti u 9.55 učestvovati u KVALIFIKACIJAMA. Takodje u subotu, 7.jula.2018 zakazana je PRVA TRKA  (13.30 ) uz prenos na RTS 2 i na portalu TCR EVROPA. DRUGA TRKA je u nedelju 8.jula 2018. ( 11.30 ), takodje u prenosu na RTS 2.

Na svojoj internet stranici naš ŠAMPION je objavio i ŠAMPIONSKU VEST :

Dragi moji, delim sa vama sve od samog početka. I pobede i poraze – uvek ste tu, zato i sada imam potrebu da sa vama podelim najveću sreću koja postoji😊 Krajem godine postaću tata. Od sledeće sezone još jedan član Borković tima 👼 Najdraže zlato od svih do sada! Hvala, Andrijana!

Galerija slika

Članci iz iste kategorije