ERC Rally 2018 – Udes najpoznatijeg reli bračnog para Andreucci

20. јул, 2018. #

Reli je izvanredna disciplina automobilskog sporta, privlačna bez obzira na mesto održavanja, ali, kao što znate i ekstremno opasna sportska avantura.

U Italiji je upravo danas počeo ERC „Rally di Roma Capitatale“, na kojem medju najboljim reli majstorima Evrope, učestvuje i legendarni Italijan, 53. godišnji PAOLO ANDREUCCI , u odličnom „pežou 208 T16 R5“. ANDREUCCI je DESET puta osvajao TITULU RELI ŠAMPIONA ITALIJE, a s obzirom na uvek jaku konkurenciju pre svega svojih zemljaka možete naslutiti kakav je vozač.

U svojoj karijeri je imao PUNO POBEDA, ali, kao što to uvek biva kod beskompromisnih i ambicioznih relista i PUNO INCIDENATA.

Na testu pneumatika, za pomenuto takmičenje, PAOLO AINDREUCCI je izleteo sa staze i svom silinom udario u betonski zid, tom prilikom je lakše povredjen on a dosta više njegova suvozačica ANA, njegova verna SUPRIGA, RELI ŠAMPIONKA ITALIJE, koja se oporavlja u bolnici i kojoj su svi učesnici RELIJA „DI ROMA CAPITALE“ poželeli brz oporavak. PAOLO je teško doživeo taj incident, pre svega zbog svoje saputnice, ali, oboje su odlučili da učestvuje na reliju. Njegov privremeni ko pilot  biće iskusni italijanski suvozač DAVID CASTIGLIONI.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije