Pečenjara NK u Beogradu – Mesto za totalne gurmane obeležava jubilej

30. јун, 2018. #

Beograd danas ima ogroman broj ugostiteljskih objekata. Ponuda je takodje velika i baš svako može pronaći nešto što mu odgovara i gde može da uživa u hrani.

Ljubitelji dobrog pečenja, PRASEĆEG i JAGNJEĆEG,  ranije su večito pominjali nezaboravne trenutke u nekim kafanicama koje su daleko od našeg glavnog grada. Mahom je bilo reči o jugu Srbije ili o Šumadiji, ali, već dosta dugo i velegrad na obali Save i Dunava ima na svom području neka baš sjajna mesta za uživanje pored ražnja.

Već punih DESET GODINA na periferiji Zemuna, pokraj saobraćajnice koja vodi prema auto-putu za NOVI SAD, vrlo uspešno radi PEČENJARA NK, ugostiteljski objekat sa velikim timom profesionalaca, a na čelu te ekipe je izvanredni domaćin, čovek koji je uvek nasmejan, vredan i uporan ( a to su neizostavne osobine dobrog majstora bilo kakve kafane ), jedan istinski zaljubljenik u svoj posao – MARKO UZELAC.

Pečenjara NK eto slavi jubilej a ugled je stekla brzom brzinom jer je od početkla ponudila VISOK KVALITET. Posle prve decenije vrednog rada MARKO UZELAC je prezadovoljan. Već odavno je od svog strica naučio i shvatio da je reč o mukotrpnom poslu i da se do vrhunskih rezultata dolazi OGROMNIM RADOM. Bilo je problema, kao i svuda, možda najviše sa sastavom odabranog tima, medjutim, kada je REŠENOST u pitanju onda se prepreke lakše preskaču. Danas, kada se mnogi žale da nema posla, MARKO UZELAC po običaju traži i zapošljava valjane saradnike i kaže da vrednih ljudi nikada nije previše.

Ovu kratku priču o pečenjari NK zaokružićemo podatkom do kojeg smo sami došli. PEČENJARA NK JE VEĆ DUŽE VREME BROJ JEDAN U BEOGRADU……i NEKA IM JE SREĆNA GODIŠNJICA.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije