Miodrag Piroški – Od dobrog veslača do poznatog voditelja

10. јун, 2018. #

Medijska kuća VRELE GUME ove godine obeležava 25 godina postojanja i vrlo uspešnog delovanja. VRELE GUME danas imaju veoma posećen internet portal i naravno televizijsku emisiju namenjenu pre svega poklonicima automobila i automobilske industrije.

Glavni urednik VRELIH GUMA je MIODRAG PIROŠKI, dobar poznavalac NOVITETA mnogih automobilskih brendova i čovek koji nam već godinama podrobno predstavlja ekskluzivne modele najmoćnijih proizvodjača auto sveta. Čini se da nema automobila kojeg nam poznati PIRA nije prikazao, opisao njegove karakteristike, pohvalio mnoge ali i uljudno ukazao i na propuste.

Publika se već navikla na simpatičnog dasu iz Novog Sada, na njegov stil realizacije testova tek proizvedenih modela i opširno upoznavanje sa mnoštvom detalja na najnovijim i prelepim četvorotočkašima.

MIODRAG PIROŠKI je danas jedan od vodećih prezentera NOVIH VOZILA. Pokušava da unese i nešto opuštenog, neki put i duhovitog a nalazi se na čelu iskusnog tima, pa je finalni rezultat skoro uvek VEOMA DOBAR. Ono što odlikuje PIROŠKOG jeste shvatanje UČENJA, ISPRAVLJANJE GREŠAKA i ŽELJA ZA NADGRADNJOM znanja. Kao i svaki MUDAR VODITELJ zna da je TELEVIZIJA čudan STVOR, zna da Vas podigne u VISINE ali i da Vas još brže spusti i na sam POČETAK.

Ovih dana je BEOGRAD bio u znaku ŠAMPIONATA EVROPE U VESLANJU a onda i u KAJAKU i KANUU, a mi smo se tim povodom setili da neke „male veze“ sa VESLANJEM ima i upravo pominjani MIODRAG PIROŠKI, urednik i voditel TV emisije VRELE GUME….

U periodu od 1977. do 1985. MIODRAG PIROŠKI je bio potpuno posvećen VESLANJU. Postigao je ODLIČNE rezultate kao JUNIOR i SENIOR, okitio se mnogim medaljama sa ekipom ČETVERCA, DVOJCA i DUBL SKULA, bio je republički prvak, prvak SFRJ u DUBL SKULU i učesnik mnogih značajnih medjunarodnih regata.

Ovaj dodatak prikazivanju lika i dela MIODRAGA PIROŠKOG možda će vam se dopasti ili jednostavno samo pojasniti deo karaktera poznatog TV LICA.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije