EKO Serbia, zvanični partner FSS – Saopšten spisak igrača za Mundijal

25. мај, 2018. #

 

 

Beograd, 24.maj 2018.: Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je danas spisak igrača za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji. Konferencija za novinare održana je na EKO pumpi, ispred sedišta kompanije EKO Serbia, simbolično, na travnatom terenu.

EKO Serbia, kao zvanični partner Fudbalskog saveza Srbije,bio je domaćin skupa na kome su saopštene vesti koje zanimaju celu naciju, ko će zaigrati za nacionalni tim.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić izjavio je: „Ekipa je već napravila veliki uspeh plasmanom na Svetsko prvenstvo. Pokušaćemo našu zemlju da predstavimo na najbolji mogući način, a želeo bih da iskoristim priliku da se zahvalim svima koji su nas podržavali i tokom kvalifikacija i sada kada smo na puti za Mundijal. Igrači koje sam odabrao u ovom trenutku, za mene i moj tim saradnika su najbolji izbor i verujemo da će uložiti maksimum da u Rusiji svi zajedno ostavimo pozitivan utisak.“

Direktor internacionalnih operacija Hellenic Petroleum grupacije, Roberto Karahannas, izjavio je da kompanija dugi niz godina podržava sport u Srbiji.

„Čast nam je štosmo danas u prilici da ugostimo Selektora i predstavnike FSS i poželimo im uspeh na prvenstvu. Od svih zemalja gde Hellenic Petroleum posluje, Srbija je jedina koja će učestvovati na Svetskom prvenstvu u fudbalu. A svi mi ćemo navijati za vas. Budućnost fudbala u Srbiji je sjajna, jer pored ovih hrabrih momaka koji putuju za Rusiju, i mlade generacije fudbalera pružaju veliku nadu.“, rekao je Karahannas.

„Nismo samo zvanični sponzor Fudbalske reperezentacije već i navijač broj jedan.  Kao ponosni partner, u narednom periodu obući ćemo EKO pumpe u navijačke boje. Biti odgovoran član društva i negovanje zdravog takmičarskog duha su bitni delovi identiteta naše grupacije, te je potpuno prirodno da svesrdno ulažemo u promociju sporta koji najbolje reprezentuje našu zemlju, i zajedno sa svojim potrošačima navijamo za naše sportiste svim srcem“ izjavio je Vuk Radović, generalni direktor kompanije EKO Serbia.

U duhu predstojećeg Mundijala, EKO Serbia je zakorisnike EKO Smile klub kartice lojanosti pripremio ekskluzivnenavijačke rekvizite sa grbom FSS koji ih očekuju na svim EKO pumpama, kao i duple poene danima kada naš tim bude nastupao.

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije