Sajamska prodajna akcija u Kia salonima

12. март, 2018. #

 

 

Kompanija „Kia Auto“, ovlašćeni uvoznik i distributer za vozila iz programa KIA MOTORS-a za Srbiju, pokrenula je danas svoju novu prodajnu akciju povodom predstojećeg šestog DDOR BG CAR SHOW-a koji se od 22. do 28.marta održava pod kupolama beogradskog sajma.

 

Najtraženiji Kijini modeli Rio, cee’d, cee’d_sportwagon i Sportage od danas imaju nove akcijske cene koje su 20% niže od redovnih preporučenih cena od strane proizvođača. Na ovaj način, „Kia Auto“ je dodatno približio srpskim kupcima određenu količinu modela koja se već nalazi na lageru u Srbiji. Tu pre svega spadaju modeli Rio sa 1.25 benzinskim motorom (84 KS), cee’d sa celokupnom paletom benzinskih i dizel motora (100-136 KS), kao i Sportage sa 1.6 GDI (132 KS), 1.6 T-GDI (177 KS) i 1,7 CRDi motorima (115 i 141 KS), gde popusti dostižu skoro 7.000 evra!

 

Još jedan Kijin novitet model Stonic, u sklopu sajamske akcije ima značajno niže cene sa popustima do 15%, pa tako sada Stonic 1.25 LX Active košta već od 12.742 evra! Sve akcije i popusti važe kod svih ovlašćenih KIA zastupnika u Srbiji, samo dok traju zalihe, a najduže do kraja sajma, odnosno do 28.marta.

 

Pored navedenih modela, na sajamskom štandu u Hali 4, „Kia Auto“ će prikazati i hibridni krosover Niro, a svakako glavna zvezda štanda biće novi sportski Gran Turizmo – Kia Stinger, čija će prodaja startovati upravo prvog dana sajma, za kada je zakazano i objavljivanje cena za tržište Srbije. Novi Stinger, nastao pod dizajnerskom palicom Petera Šrajera (nekadašnjeg šefa dizajna Audija) i Alberta Birmana (nekadašnjeg direktora BMW-ovog sportskog M-odeljenja) redefiniše Kijinu pojavu na tržištu i predstavlja novi iskorak Kia Motorsa u segment u kome je konkurencija vrlo mala, ali veoma oštra. Prvi novinski napisi u Evropi ipak govore da je Kia napravila fantastičan automobil koji može da stanu na crtu mnogim konkurentima koji su se do skoro činili nedodirljivim.

 

Beogradska publika, moći će da uživa u novom Stingeru u Hali 4 beogradskog sajma od 22. do 28.marta 2018.

 

 

 

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije