Hyundai Motor na sajmu automobila u Ženevi 2018

8. март, 2018. #

Hyundai proslavlja svetsku premijeru svog potpuno novog modela Kona Electric, nove generacije modela Hyundai Santa Fe i konceptnog automobila „Le Fil Rouge“ na 88. sajmu automobila u Ženevi.

Evropski debi takođe će imati i Hyundaijev potouno nov model NEXO SUV, model sa pogonom na tečni vodonik, koji će dodatno dati značaj na sajmu automobila u Ženevi.

Povezivanjem automobilske tehnologije u kombinaciji sa futurističkim smernicama za dizajn konceptnog automobila „Le Fil Rouge“ učiniće Hyundai štand na sajmu automobila u Ženevi 2018. godine još privljačnijim za automobilske i dizajnerske entuzijaste. Osim toga, Hyundai će predstaviti i svoj Intelligent Personal Cockpit koji oslikava vezu između veštačke inteligencije (AI), Interneta svih stvari (IoT) i detektovanja stresa vozača.

Potpunonovi model NEXO je prvi namenski SUV sa pogonom na tečni vodonik i predstavlja ambiciozan i inovativan duh Hyundai-a u oblasti alternativnih pogonskih agregata.

Sa potpuno novim modelom Kona Electric, Hyundai predstavlja prvi u potpunosti električni subcompact SUV na svetu. Ovaj model nudi praktičnost svojim kupcima koja je preko potrebna za svakodnevnu upotrebu, što ga čini pogodnim izborom za prvi automobil domaćinstva. Sa 204 konjskih snaga, autonomijom do 470 km i velikodušnom prostranošću SUV tipa karoserije, Kona Electric izražava stil života savremenih gradskih kupaca.

Sa prvim SUV modelom koji poseduje pogonski agregat na vodonik potpuno novi model NEXO, Hyundai preuzima vodeću ulogu u proizvodnji električnih vozila sa pogonom na gorive ćelije vodonika, povezujući čistu mobilnost sa najnovijim autonomnim voznim sposobnostima i pametnim naprednim sistemima pomoći pri vožnji.

Future Utility vozilo, vozilo budućnosti koje je napravio Hyundai kombinuje najnapredniju tehnologiju ekoloških automobila i najbolju autonomiju u klasi (do 800 km pod tekućim NEDC testiranjima) uz praktičnost SUV-a. Najnovija generacija vozila sa pogonom na gorive ćelije vodonika predstavlja pravac kretanja i budućnost vožnje koji omogućava korisnicima da iskuse sve pogodnosti inovativnih tehnologija kao što su daljinsko parkiranje, sistem detekcije mrtvog ugla kao mogućnost iautonomne vožnje.

Hyundai Santa Fe karakteriše snažan stav i sportske, izdužene linije. Prednjom stranom automobila dominira uvećana kaskadna rešetka hladnjaka, Hyundai SUV porodični identitet koji je dopunjen kompozitnom grupom prednjih svetala.

Predstavljanjem najnovijih Hyundai Smart Sense aktivnih sigurnosnih i pomoćnih funkcija, četvrta generacija Hyundai Santa Fe čini naprednu tehnologiju dostupnu svima. Na ovogodišnjem sajmu u Ženevi 2018. Hyundai Motor kompanija će objaviti svoj dalji plan lansiranja nove generacije modela Santa Fe u hibrid i plug-in hibridnoj verziji.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije