Grand Motors – Rediznajnirani Infiniti Q50 premijerno na sajmu u Beogradu

16. март, 2018. #
 
  • Za Q30 vozila s lagera za vreme sajma specijalni popusti – i do 25%

 

Beograd – Na štandu u hali 4 Beogradskoj sajma, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser premijum automobila INFINITI, od 22. do 28. marta izlaže pet automobila iz aktuelne ponude. Pred publikom tradicionalne sajamske manifestacije prvi put će biti temeljno restilizovani INFINITI Q50 za modelsku 2019. godinu. Pored njega, biće izloženi i modeli Q60, Q70, Q30, QX30.

 

Za većinu modela određene su osetno niže sajamske cene, a najveći popusti – čak do 25 odsto – odobravaju se potencijalnim kupcima koji se tokom DDOR BG CAR SHOW 06 odluče za vozila Q30 sa lagera.

 

Uvoznik i prodavac skreće pažnju i na INFINITI Q30 1.6T PREMIUM sa  navigacionim sistemom i BOSE audio opremom koji se nudi za 22.490 evra (u dinarskoj protivvrednosti sa svim dažbinama).

 

Za vreme sajma automobili INFINITI Q50 i QX30 sa lagera mogu se kupiti uz popust od 10 odsto.

 

U svemu reprezentativan eksponat – INFINITI Q70 2.2d AT SPORT TECH sa najsveobuhvatnijim mogućim paketom opreme biće ponuđen za 49.990 evra.

 

Biće izložen i Q60 3.0t AWD SPORT TECH, s 405 KS, takođe s „najjačom“ mogućom  specifikacijom i cenom od 55.400 evra.

 O automobilima INFINITI:

INFINITI Motor Company Ltd, sa sedištem u Hong Kongu, ima prodajne operacije u više od 50 država širom sveta. INFINITI brend je na tržište uveden 1989. godine. Svoj asortiman premijum automobila trenutno proizvodi  u pogonima u Japanu, Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, Kini i Meksiku.

INFINITI studiji za dizajn se nalaze u Atsugi-Shi blizu Jokohame (Yokohama, Japan), Londonu (Velika Britanija), San Dijegu (San Diego, SAD) i u Pekingu (Beijing, Kina). INFINITI je u velikoj proizvodnoj ofanzivi. Brend je širom sveta hvaljen za smeo dizajn automobila i inovativne tehnologije za pomoć vozaču.

Od sezone 2016, INFINITI je te tehnički partner tima Renault Sport Formula 1, kojem doprinosi svojim ekspertskim iskustvom u razvoju i implementaciji hibridnih performansi.

Više informacija o brendu INFINITI i njegovim vodećim tehnologijama u automobilskoj industriji mogu se pronaći na www.INFINITI.com. Takođe, možete nas pratiti na stranicama Facebook, Tvitter i LinkedIn i pogledati sve naše najnovije video snimke na kanalu YouTube.

 

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije