Dani francuskog ukusa u restoranima Srbije

9. март, 2018. #

Gospodin FREDERIK MONDOLONI, Ambasador Francuske u Srbiji, danas je pred mnogim gostima najavio četvrtu godinu predstavljanja francuske kuhinje, ovom prilikom, u poznatim restoranima BEOGRADA, NOVOG SADA i VRNJAČKE BANJE. Ambasada Francuske je danas bila domaćin poznatim kuvarima, eminentnih ugostiteljskih kuća, kao što su KLUB KNJIŽEVNIKA, FRANŠ, ZLATNIK,  MADERA, KALEMEGDANSKA TERASA i drugi. Najavljeni su DANI FRANCUSKE KUHINJE od 19. do 25. marta. Posle PRESS saopštenja prisutni su imali priliku da degustiraju zaista izvanrednu hranu i sjajne kombinacije baš ljubaznih kuvara koji su se svojski potrudili da se pohvale i na pravi način dočaraju svoje kreacije.

Kuvar hotela ZLATNIK, čiji restoran postoji već 33 godine, mladi DALIBOR KIMČETIĆ je rekao da ZLATNIK već godinama nudi niz francuskih pikanterija, počevši od sjajnih sireva i vina, pa preko kompletnog FRANCUSKOG MENIJA i pozvao goste da zakucaju na vrata ZLATNIKA, u ZEMUNU u DOBANOVAČKOJ 95.  Lepo su o svojoj ponudi govorili i majstori kulinarskog zanata u objektu KALEMEGDANSKA TERASA i DRUGA PRIČA , a glavni kuvar iz beogradskog restorana STANICA, ponudio je guščju paštetu u kombinaciji sa ananasom i malinom..

Sve vidjeno bilo je perfektno ponudjeno a sada preostaje da odlučite gde i ŠTA ŽELITE, možda da krenete od restorana VULE VU, na Neimaru….

Galerija slika

Članci iz iste kategorije