TCR Evropa 2018 – Mikica Vesnić i Nikola Miljković predstavljaju Srbiju

3. фебруар, 2018. #

Naši istaknuti automobilisti, 41. godišnji MILOVAN MIKICA VESNIĆ, višestruki državni prvak i trostruki šampion SREDNJE EVROPE i mladi 22. godišnji NIKOLA MILJKOVIĆ, višestruki državni prvak i brdski šampion EVROPE, uskoro će startovati u seriji TCR EVROPA, takmičenju koje će biti izuzetno konkurentno i koje će imati sedam takmičarskih vikenda.

Svaki od njih će biti u dobrim SEATIMA 2.0 TCR, sa turbo motorima jačine 350 KS. Biće rivali na stazi ali će ujedno biti u prilici da saradjuju, kako na pistama tako i u razmeni mnogih važnih informacija pre i posle trka.

NIKOLI MILJKOVIĆU je SEAT već stigao u Beograd ( na slici ) i skoro je otplaćen a MIKICA VESNIĆ uskoro očekuje svog SEATA u poznatoj sportskoj garaži VESNIĆ, u Gorjanima kod Užica, gde će se novi trkački stroj detaljno pripremiti za nove izazove.

Kalendar TCR Evropa 2018:
6. maj – Le Kastele, Francuska
21. maj – Zandvort, Holandija
10. jun – Spa-Frankoršamp, Belgija
8. jul – Hungaroring, Mađarska
19. avgust – Asen, Holandija
23. septembar – Monca, Italija
21. oktobar – Barselona, Španija

Naš najuspešniji automobilista, 32. godišnji DUŠAN DUCA BORKOVIĆ se upravo vratio sa priprema u Americi i uskoro će objaviti svoj sportski program. Očekuje se da će BORKOVIĆ učestvovati u SVETSKOJ TCR SERIJI.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije