„Vrele gume“ i Dušan Borković prvi čestitali jubilej našem sajtu

28. новембар, 2017. #

Redakcija VRELE GUME, vodeći medijski brend u oblasti automobilizma i njihov poznati direktor MIODRAG PIROŠKI, čestitali su nam jubilej – SEDMI RODJENDAN a odmah se na isti način oglasio i najbolji automobilista SRBIJE, naš popularni as DUŠAN BORKOVIĆ..
Citiramo….

Domaća automobilska medijska scena je juče obeležila jedan lep jubilej.
Sajt Moj svet brzine je proslavio svoj sedmi rođendan!

Njegov osnivač i urednik, poznati „glas“ Radio Beograda i ugledni sportski novinar Đorđe Đenić, je svoju uspešnu profesionalnu karijeru krunisao sajtom koji je stekao veliku popularnost u krugovima ljubitelja auto-moto sporta i automobilizma uopšteno.

SAJT „Moj svet brzine“ se afirmisao kao redovno ažurirani elektronski medijski prezenter najzanimljivijih dešavanja u svetu automobilskog i motociklističkog sporta, novih modela raznih auto brendova i stekao redovne pratioce.

Ovako bi glasila agencijska vest o jubileju.

Ono što u ovom saopštenju ne piše, a mi želimo podeliti sa auditorijumom je sledeće: Đorđe Đenić je najveći srpski stručnjak iz oblasti auto-moto sporta ali je pre svega veliki čovek i prijatelj.

Ogromno iskustvo Đorđa Đenića, novinara, komentatora i voditelja je jedna od tajni Vrele Gume uspešnosti.

Njegove oštre kritike i vredni
saveti su satkani u redove ovog sajta, tekstove i TV priloge u nastojanju da sve ono što radimo svaki put učinimo još boljim.

Redakcija regionalnog TV sistema Vrele Gume i redakcija sajta ti žele sretan sedmi rođendan.

[28.11.2017 08:00]

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije