Stanovnik na vreme počeo pripreme za DAKAR RELI !!!

29. новембар, 2017. #

DAKAR RELI 2018. počinje uskoro, početkom januara i na tom najvećem svetskom maratonu će opet učestvovati najpoznatiji motociklista SRBIJE, uporni Subotičanin GABOR SAGMAJSTER. Biće to čak 11. polazak našeg internacionalca na čuveni i iscrpljujući DAKAR, kojeg je SAGMAJSTER savladao čak SEDAM PUTA.

Veliki prijatelj GABORA SAGMAJSTERA je legendarni Slovenac MIRAN STANOVNIK, zvani „pustinjska lisica“. Taj fantastični sportista iz Ljubljane je čak 18 puta startovao na DAKAR RELIJU, u klasi privatnika i više puta stigao do neverovatnog plasmana, do 13. mesta , odmah pored bogatih fabričkih ekipa.

MIRAN STANOVNIK je danas predsednik opštine u Ljubljani, LOG-DRAGOMER, završio je sa učešćima na DAKAR maratonima…. ALI, jedan novi STANOVNIK je već počeo ozbiljne pripreme za moto kros trke a možda i za jednog dana SVETSKI MARATON – DAKAR RELI. To je mali 6. godišnji MARTIN STANOVNIK stariji sin MIRANA STANOVNIKA….Upravo nam je naš veliki prijatelj MIRAN poslao fotografije ( sa suprugom PIKOM i svojim naslednicima, MARTINOM i JAKOBOM ) i svim čitaocima ovog sajta poželeo sve najbolje u nastupajućim svečarskim danima.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije