Citroen C3 – Sladak i udoban a troši kao skuter

21. новембар, 2017. #

Naslov je verujte sasvim tačan i istinit… ustanovili smo ovih dana na putu od Beograda do Banstola ( posetili smo malu i domaću proizvodnju slatkih čarolija  kod gospodje DANIJELE… telefon 063 8. 555. 396  čije kreacije toplo preporučujemo a samo da vidite šta se sve nalazi u dućanu pokraj puta), pa preko Krčedina kam bek za prestonicu.

SITROEN se uvek dičio udobnošću i amortizerima koji prijaju, pogotovo ako se put oduži. Novi SITROEN C3 se isporučuje u čak 36 kombinacija boja…9 boja karoserije i 3 boje krova. Rekli bismo da je idealan za pripadnice nežnijeg pola. Možete da birate benzince i one sa dizel motorima.

SITROEN C3 dostupan je u Srbiji po  cenama, koje startuju od 9.890 evra, koliko košta benzinac sa motorom snage 82 ks (60 kW), manuelnim menjačem i paketom opreme Live.

Najjeftniji dizelaš sa 75 konjskih snaga i, takođe, manuelnom menjačem, može se kupiti za 11.890 evra.

Od Beograda pa potom stazom do pomenutog Banstola i nazad, SITROEN C3 je na cilju pokazivao da je prosečna potrošnja 3,5 litra goriva, uz jednu potpuno normalnu vožnju i poštovanje svih ograničenja brzine, vožnju koja nije prelazila 90 km/h. Mnogi  će reći da je to potpuno sporo, ali, verujte nama je bilo izvanredno…jedino vožnja na autoputu može biti nešto brža, recimo do 120 km/h.

O detaljima vezanim za SITROENA C3 možete se informisati kod zastupnika u Beogradu, AVTONOVA KAB, u Radničkoj 22, preko puta ADE CIGANLIJE, kod gospodina ZORANA BURIĆA. ( TEL. 35.38.592 )

Galerija slika

Članci iz iste kategorije