Novinar RTS-a Pedja Milinković opet nagradjen

9. октобар, 2017. #

Kad je novinar posvećen svom poslu, kada je uporan i strpljiv,kada se valjano priprema a usput koristi svaku priliku da uči i da se usavršava onda priznanja stižu redovno. Baš to se dešava PREDRAGU PEDJI MILINKOVIĆU, istaknutom novinaru sportske redakcije RTS-a, predsedniku udruženja sportskih novinara Srbije i generalnom sekretaru udrušenja evropskih sportskih novinara AIDS.

Na Internacionalnom festivalu reportaže i medija u Beogradu, novinarima RTS-a pripalo je devet nagrada, priznanja i diploma. Na Festivalu Interfer bilo je prijavljeno nekoliko stotina radova u pet kategorija……. PREDRAG PEDJA MILINKOVIĆ je u kategoriji SPORT dobio nagradu za ovogodišnju reportažu DAKAR RELI 2017.

MILINKOVIĆ spada u srednju generaciju sportskih novinara, ali, iza njega su zapaženii prenosi, reportaže i „živa“ učešća u mnogim emisijama, pre svega DNEVNIKU RTS-a.

Već DEVET godina prati našeg najpoznatijeg motociklistu GABORA SAGMAJSTERA na čuvenom DAKAR RELIJU i priredjuje nam odlične priloge sa tog najvećeg maratona na svetu. GABOR SAGMAJSTER i PEDJA MILINKOVIĆ se već pripremaju za DAKAR RELI 2018.

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije