Grand Motors predstavio fantastični VOLVO XC 60

9. октобар, 2017. #

Za nove modele automobila novinari redovno koriste najlepše epitete, pa se neki put i pretera u pohvalama i slatkim rečima, medjutim posle prezentacije novog VOLVO XC60 svi prisutni predstavnici medija ( bilo nas je oko 30 ) bili su prosto rečeno oduševljeni automobilima koje su imali priliku da isprobaju na krivinama Košutnjaka, u Beogradu.

Reč je o najnovijoj ponudi zaista fantastičnih četvorotočkaša iz Švedske koji će se ubrzo pojaviti u prodaji sa rasponim cena od 46.000 do 65.000 evra. NOVI VOLVO XC 60 će se isporučivati sa benzinskim i dizel motorima kao i sa kombinacijom klasičnog i elektro motora u takozvanoj hibrid varijanti. Ako bi se opisivala spoljašnost i unutrašnjost ovog vozila onda bi nam falile lepršave rečenice u karakterisanju ovog vrhunskog krosovera. Cena će mnogima verovatno izazvati negodovanje, ali, kada se NOVI VOLVO XC 60 provoza samo desetak minuta vozač menja neraspoloženje o ceni i shvata da se radi o MAKSIMALNO VRHUNSKOM AUTOMOBILU koji bukvalno oduzima dah.

Za opisivanje tehničkih karakteristika i kompletne sjajne ponude dodatne opreme,trebalo bi nam puno vremena. Oko tridesetak minuta je trajala odlično koncipirana prezentacija u restoranu „Devetka“ a sve pojedinosti možete dobiti u beogradskom GRAND MOTORSU. Za sada vam samo nudimo podatak o akcijskoj ceni za VOLVO XC 60 D4 AWD A MOMENTIM + , koja iznosi 45.990 evra. ( foto: Zlatko Mitić )

Galerija slika

Članci iz iste kategorije