TCR 2017- Buriram, Tajland – Dušan Borković i 23. rivala

1. септембар, 2017. #

Najuspešniji automobilista Srbije, 32. godišnji Pančevac DUŠAN DUCA BORKOVIĆ, o kojem se u svetu i najviše piše kada je reč o sportskim vozačima u našoj zemlji, nastavlja svoju vrlo dobru seriju u intenacionalnom TCR šampionatu. Za volanom „alfe djulijete“ sa brojem 62. pripremljene u Italiji kod Romea Ferarisa, pojaviće se opet u gruzijskom timu G-FORCE, za jedno sa DAVIDOM KADŽAJOM, na vrelom asfaltu toplog BURIRAMA, u Tajlandu.

U subotu ujtru voziće se dva treninga,u 05.30 i 07.30 a vrlo bitne KVALIFIKACIJE su u 10.30, po našem vremenu. Možete sve to pratiti putem interneta i sajta TCR INTERNATIONAL.

U nedelju ujtru u 09.30 se vozi prva trka u Buriramu. Možete je takodje pratiti na pomenutom sajtu kao i u snimku TV RTS 2 u 10.20.

Na stazi će biti 24 automobila a bar 12 vozača su baš veliki rivali i svaki od njih može da pobedi. Opet će se na pisti TCR-a pojaviti sjajni Madjar NORBERT MIHELIS, umesto povredjenog Kolčaga a takodje i HAF, MORBIDELI, VERNE, KOMINI, NEŠ, ORIOLA, TAŠI, HOMOLA, KADŽAJA, ALTOE i VERVIŠ.. biće to sasvim izvesno još jedna prava svetska trka sa užasno jakim rivalima.


Druga trka je zakazana za 11 časova i biće je na internetu i u direktnom TV prenosu RTS 2 u 11.00.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije