Auto Bild Allard uvrstio Goodyear pneumatik Vector 4Seasons Gen-2 na prvo mesto

19. август, 2017. #

 

 

 

Na najnovijem testu pneumatika, revija Auto Bild Allrad je Goodyearov pneumatik Vector 4Seasons Gen-2 pohvalila kao „uzoran“. Bio je ubedljiv svojim performansama na snegu, kratkim zaustavnim putem na mokroj podlozi i tihom vožnjom.

 

Kranj, 17.avgust 2017.–Poznata nemačka automobilska revija Auto Bild Allrad objavila je rezultate testova osam pneumatika za sva četiri godišnja doba, na kojma se Goodyearov Vector 4Seasons Gen-2 popeo na deljeno prvo mesto.Ovaj pneumatik je opisan kao uzoran jer se na snegu pokazao skoro jednako dobar kao zimski pneumatici, na mokroj podlozi je postigaovrlo kratak zaustavni put, a osim toga bio je ubedljiv i svojom tihomvožnjom.

 

Vector 4Seasons Gen-2 je na testu na mokroj podlozi postigao 2,2 metra kraći zaustavni put od drugoplasiranog i 12,1 metar kraći od pneumatika na poslednjem mestu. Osim toga,Goodyearov pneumatik je bio za četiri decibela tiši od najglasnijeg na testu, što znači da je vožnja s njim prijatno tiha i mnogo udobnija. Po mišljenju ekipe za testiranje “svako,bez obzira na vrstu automobila, odmah može da oseti razliku.”

 

Od sada će pneumatik Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 biti na raspolaganjuu 14 novih dimenzija koje većinom pokrivaju veličine od 17 i 18 inča. Zahvaljujući novim dimenzijama sa simbolom brzine W i Y,pobednički pneumatik sada mogu daizaberu i vozači snažnijih vozila.

Auto Bild Allrad (de) br. 8, 2017 – Pneumatici 2017. – 225/50R17 – Falken Euroall Season, Goodyear Vector 4Seasons Gen-2, Michelin Crossclimate, Nokian Weatherproof, Pirelli Cinturato All Season, Syron 365 Days All Weather, Uniroyal Allseason Expert, Vredestein Quatrac 5. Pneumatik Goodyear je s Michelinovim pneumatikom delio prvo mesto.

PR.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije