TCR 2017 – Salzburgring – Odličan debi Mikice Vesnića !

11. јун, 2017. #

Danas u 13.05 počinje prva trka pete runde TCR serije na stazi SALZBURGING, u Austriji. Druga trka je zakazana za 14.35 časova. Prva trka se može pratiti na sajtu INTERNACIONALNE TCR serije a ona će biti prikazana kao snimak na RTS 2 u 13.50. Potom sledi naredni megdan majstora TCR-a koji će biti emitovan u direktnom prenosu na RTS 2. SRBIJU predstavljaju naši istaknuti šampioni auto sporta, 32.godišnji DUŠAN BORKOVIĆ, sa „alfom“ i 41. godišnji MILOVAN VESNIĆ, sa „audijem“.Komentator će opet biti mladi Nemanja Matić i očekujemo da će profesionalno pratiti plasmane naših takmičara.

BORKOVIĆ je na kvalifikacijama bio perfektan i osvojio je drugo mesto pa će u prvoj trci krenuti iz prvog reda, sa druge pozicije.

VESNIĆ je takodje bio odličan. To što je zauzeo 17. mesto na kvalifikacijama na momenat izgleda da je bio loš, medjutim istina je sasvim drugačija. MILOVAN MIKICA VESNIĆ je bio odličan i za najboljim u početnim kvalifikacijama, Italijanom KOLČAGOM, kasnio je samo sekundu. Onima koji se razumeju u auto sport to sve govori, jer ponovimo opet, štoperica najpavičnije pokazuje. Ako se ima u vidu da je VESNIĆA ukočio Italijan MIRBIDELI, u momentu kada se VESNIĆ sa novim gumama spremao da ga obidje, govori dodatno o VESNIĆEVOJ brzini.

MILOVAN VESNIĆ još nije upoznao svog „audija“ i u fazi je privikavanja na auto i u trenucima učenja sa podešavanjem. Sa tim odličnoim automobilom je proveo za volanom samo par stotina kilometara a bitna stvar je i njegov minimalni budžet koji mu ne dozvoljava da pomisli o oštećenju automobila. Takodje valja imati u vidu da je „audi“ vlasništvo njegovog prijatelja i kolege RUDIJA PEŠOVIĆA.

Bez obzira na sve realno je očekivati da se VESNIĆ na današnjim trkama plasira medju DESET najboljih. To mu iskreno želimo uz veliko nadanje da će ga i SREĆA POSLUŽITI.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije