Citroen C4 Cactus – Jedan baš zanimljiv Francuz

3. јун, 2017. #

Citroen C4 Cactus je automobil koji će vas zaista iznenaditi.Reč je o mini krosoveru koji nam je stigao sa vrlo neobičnim, originalnom i dopadljivim dizajnom, sa dobrim kočnicama, vrlo lagan, stabilan pri promeni pravca, neobično pokretljiv, maksimalno udoban a i štedljiv uz normalno ubrzanje.

Eto to su bili naši prvi utisci o ovom modelu koji je vrlo brzo izazvao simpatije posebno kod nežnijeg pola. Citroen C4 Cactus je po mnogo čemu sasvim drugačiji od drugih krosovera a njegova veoma bitna karakteristika je njegova cena. Za modele sa benzinskim motorom je od 12.990 do 15.490 a za dizelaša od 14.490 do 16.990 evra.

Kada je reč o prostranosti i udobnosti onda se Citroen C4 Cactus može ponositi. Sedišta su tako izradjena i toliko široka da u momentu zaboravljate da ste u automobilu. Cactus vas ako je to potrebno može lako dovesti do svoje maksimalne brzine od 184 kilometra na sat, ali, lepše je i potpuno opuštajuće kretati se brzinom od 110 na čas. Cactus će vas sasvim sigurno prijatno iznenaditi i malom potrošnjom. Čak i ako na momente pojurite kao na trkalištu prosečna potrošnja će biti oko 5.4 litra goriva. Naravno, uvek to ponavljamo, sve zavisi od načina vožnje i pritiskanja papučice gasa.

Ima još nekih stvari koje, ako želite, možete dobiti u beogradskom CITROENU. Za sve pojedinosti uvek je vrlo raspoložen jedan pravi gospodin koji se zove Zoran Burić.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije