TCR 2017 – Bahrein – Za Borkovića nova prilika ( RTS 2, prenos )

13. април, 2017. #

Na kvalifikacijama je DUŠAN BORKOVIĆ zauzeo DEVETO MESTO. U prvoj trci u BAHREINU, koja počinje danas u 15.30 po našem vremenu startovaće kao DEVETI a sutra, u drugoj trci  u 12 časova ( RTS 2 ), biće u prvom redu i krenuti sa DRUGE POZICIJE. Na kvalifikacijama su prva dva mesta osvojili HOMOLA i CORTHALS sa „opel astrama“ !

Najuspešniji automobilista Srbije, naš sjajni as, 32. godišnji DUŠAN DUCA BORKOVIĆ , već sutra izlazi na kružnu trkačku stazu, u okviru prva dva treninga za novu rundu TCR serije, na stazi SAKHIR u Bahreinu.

Posle treninga u petak, u subotu su zakazane kvalifikacije ( 10.00 po našem vremenu ) a istog dana i prva trka ( subota 15.30 po našem vremenu ). U nedelju je uoči trke formule jedan predvidjena i druga trka TCR serije ( 12.00 po našem vremenu ). U Bahreinu je za subotu prognozirano 37 stepeni Celzijusa! To je podsetimo najmanja arapska država, nalazi se na ostrvu u Persijskom zalivu.

DUŠAN BORKOVIĆ je član gruzijskog tima GE FORS. Za razliku od prve runde, pored DAVITA KADŽAJE i našeg šampiona u timu će sa „alfom djulijetom“ biti i Italijanka MIKELA ČERUTI.

DUŠAN BORKOVIĆ zauzima poziciju 7, sa 14 bodova.

Obe trke možete pratiti putem sajta TCR a naravno i u prenosu ( subota 15.25 )  na RTS 2 ( nedelja 12.oo ). Naravno svi ćemo navijati za belu „alfu“ sa oznakom SRBIJA i brojem 62.

Dodatak : Na prvom slobodnom treningu DUŠAN BORKOVIĆ je ostvario TREĆE VREME,iza VERNEA i NEŠA !
Na drugom treningu Dušan Borković je imao DEVETO VREME.


Galerija slika

Članci iz iste kategorije