Nakon desetogodišnje, uspešne karijere kao ovlašćenog dilera za prodaju i servisiranje vozila Renault i Dacia, kompanija Bibo Car je preselila svoje poslovanje iz Velikog Gradišta u novoizgradjeni objekat u Požarevcu.

Novi servisno prodajni centar ukupne veličine 1605 m2 sa 700 m2 izložbenog prostora, je izgradjen po najvišim Renault standardima , sa implementiranim Renault Store konceptom sa ciljem da ispuni sva očekivanja i potrebe svojih klijenata.

 

Kompanija Bibo Car danas zapošljava 20 ljudi.

Na svečanom otvaranju objekta kome je prisustvovalo više od 300 zvanica ispred kompanije Bibo Car se obratila Biljana Stokić, direktorka koncesije, a zatim su se prisutnima obratili i Milan Belin generalni direktor Renault Nissan Srbije i Zoran Dragoj predsednik udruženja Renault i Dacia dilera, i sa puno lepih reči za kompaniju Bibo Car poželeli im puno sreće u daljem poslovanju.

Ovom prilikom je prisutnima svečano prezentovan i Novi Renault Scenic koji se tek nedavno pojavio na našem tržištu i izazvao veliko interesovanje zbog svog revolucionarnog dizajna i snažnih performansi koje poseduje.
Kompanija Bibo Car se nalazi na adresi Ljubičevska-naselja bb, Požarevac.