TCR 2017 – Borković i Kadžaja zajednički do prvih bodova

30. март, 2017. #

Najbolji automobilista SRBIJE, Pančevac DUŠAN BORKOVIĆ je već stigao u Tbilisi, u glavni grad Gruzije i zajedno sa svojim novim timskim kolegom, domaćim asom DAVITOM KADŽAJOM priprema taktiku pred prvu rundu popularne i izuzetno kvalitetne INTERNACIONALNE TCR SERIJE.DAVIT KADŽAJA IMA 33 godine i najzaslužniji je za dolazak TCR serije u Gruziju. Pokrovitelj BORKOVIĆEVOG i KADŽAJINOG tima, njihovog tima GE force, je Ministarstvo unutrašnjih poslova Gruzije a KADŽAJA je kapetan u policiji. Dugo je u auto sportu, bavio se i relijem i kružnim trkama, ima više nacionalnih i medjunarodnih titula a 2o15.  je u kategoriji TC2 TURBO bio šampion Evrope u ETCC seriji, sa „bmw 320 TCE“.

Kao što je poznato njih dvojica će voziti dve „alfe djulijete TCR“ i u nedelju će pokušati da ostvare što bolji plasman na stazi RUSTAVI u Gruziji.

Konkurencija je u predstojećoj TCR sezoni 2017. veoma jaka. Rivali BORKOVIĆA i KADŽAJE biće Švajcarac KOMINI ( audi RS3 LMS ), Francuzi VERNE ( golf GTI ) i VALENTE ( seat leon ), Italijani MORBIDELI ( golf GTI ) i Kolčago ( honda ), Britanac NEŠ ( seat leon ), Slovak HOMOLA ( opel astra ), Španac Pepe Oriola ( seat leon ), Madjari FICA ( seat leon ) i TAŠI ( honda )… i drugi.

RADIO TELEVIZIJA SRBIJE na svom DRUGOM PROGRAMU, u nedelju 2.aprila predstaviće obe trke u programu koji počinje u 12.50 časova ( Prva trka će biti prikazana u snimku a druga u direktnom prenosu. Prvu trku u Gruziji možete pratiti putem sajta TCR )

U petak su predvidjeni testovi, u subotu su dva treninga i kvalifikacije a rezultati se mogu pratiti na internet sajtu TCR.

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije