Stojanov auto – novi distributer za Renault, Dacia i Nissan

20. март, 2017. #

  • U četvrtak 16.03. je u Novom Sadu svečano otvoren novi distributer za prodaju i  servisiranje Renault, Dacia i Nissan vozila, Stojanov Auto d.o.o.

U godini jubileja, 40 godina postojanja servisa i 20 godina prodaje vozila, auto kuća Stojanov  je otvorila novo poglavlje i pridružila se kompaniji Renault Nissan Srbija d.o.o kao njen ovlašćeni distributer za prodaju i servisiranje Renault , Nissan i Dacia vozila.

Poštujući potrebe i očekivanja korisnika proizvoda i usluga, izgradjen je servisno-prodajni centar po najvišim standardima,a svečano je otvoren uz prisutvo najviših predstavnika grupe Renault za Adriatik regiju, predstavnika medija i brojinih zvanica.

Ovom prilikom je kompanija Stojanov Auto pokazala da koliko joj je važan uspeh same kompanije da isto toliko vode računa da se ponašaju i društveno odgovorno, a to su dokazali time što su umesto standardnih poklona za zvanice,sav budžet u iznosu od 200.000 din donirali Centru za socijalni rad grad Novi Sad, odnosno zaDečiju sigurnu kući.

Servisno –prodajni centar Stojanov Auto d.o.o. se nalazi na adresi Zrenjaninski put 12, Novi Sad prema međunarodnom auto-putu E75.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije