Salon automobila i Motopassion – trenutno najveći auto-moto hepening u svetu

26. март, 2017. #

 

 

 

ČEKAJUĆI MISS

 

 

Najveći auto-moto hepening u ovom trenutku u svetu – 53. Međunarodni salon automobila i 11. Sajam motocikala, opreme i delova Motopassion – prilika je da i posetioci i stručna javnost učestvuju u raznim formama izbora, vrednovanja i rangiranja.

 

Tako već u ponedeljak, 27. marta, u 17 časova, u grandioznoj hali 1 Beogradskog sajma, posetioce i izlagače očekuje za mnoge možda i najatraktivniji i najvažniji „sporedni“ sajamski događaj – „Izbor za miss 53. MSA i 11. Motopassion“, najlepše hostese među destinama najlepših koje dodatno ukrašavaju izložene automobile i motocikle. О najlepšoj devojci odlučivaće glumci Viktor Savić i Luka Raco i voditeljka Dušica Spasić.

 

U utorak, 28. marta, Automobilski forum, udruženje automobilskih novinara i drugih stručnjaka u oblasti automobilizma, dodeljuje tradicionalne i raznovrsne nagrade najuspešnijima i najboljima u različitim oblastima auto-moto industrije (ličnostima, privrednim i tržišnima uspesima, automobilima, motociklima).

 

Sreda, 29. mart, posvećena je proglašenju „Automobila sa najboljim performansama u odnosu na životnu sredinu“ i dodeli nagrade stručnog žirija – Eko Auto 2017. u Srbiji. Ove godine u konkurenciji je 18 automobila iz ovogodišnje produkcije.

 

Ceo četvrtak, 30. mart, je Family Day, porodični dan, namenjen porodičnim posetama, kada ulaznica za celu porodicu (deca do 16 godina starosti u pratnji roditelja), košta ukupno 500,00 dinara. Istog dana stručni žiri Beogradskog sajma dodeliće priznanja Grand Prix najuspešnijim učesnicima u kategorijama putnički automobili, laka privredna vozila i prateća industrija.

 

Press služba Beogradskog sajma

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije