Najnoviji Nokian letnji pneumatici – za put koji god odaberete

24. март, 2017. #

 

 

BEOGRAD – 15. mart 2017. godine –Novi Nokian pneumatici kreirani su tako da prilagođeni svim vremenskim uslovima i uvek omogućavaju bezbednu vožnju.Ovo je izuzetno bitno jer, bez obzira na model automobila koji vozite, gume su njegov jedini kontakt sa drumom i moraju biti spremne za sve uslove.

Nokian je ove godine lansirao seriju novih letnjih pneumatika, među kojima su najistaknutiji noviteti:

 Nokian eLine 2:Novi tip letnjih guma koji imavrhunske performanse iAA-ocenu.Nokian eLine 2 pneumatici su pouzdaniu svim vremenskim uslovima i obezbeđuju udobnu vožnju.Imaju zaobljene blokove na unutrašnjoj strani nalik na rampu, što ubrzava protok vode iz uzdužnih žljebova u poprečne žljebove. Novi letnji pneumaticištede gorivo do čak 0,6 litara po 100km. Dostupne veličine su 15’’ i 16’’.

Nokian iLine guma je dizajnirana za centralno-evropsku klimu, posebno za vozače koji žele prijatnu vožnju kao i beskompromisnu sigurnost u bilo kojim vremenskim uslovima.Udubljenja u zidovima uzdužnih rebara nalik na površinu loptice za golf, kontrolišu protok vazduha i hlađenje površine pneumatika.Brzina protoka vode povećava se na mestu suženja, efikasno uklanja vodu između pneumatika i vozne površine.Nova ekološka jedinjenja punjena silicijumom obezbeđuju odlično prijanjanje na mokroj podlozi.Dostupne veličine su 13’’ 14’’ 15’’ i 16’’.

Nokian Linemodel imaswoop žljebove koji omogućavaju odlično prianjanje na mokroj podlozi. Jedinstvene cross-block lamele obezbeđuju stabilnost vozila, manji otpor kotrljanja i nivo buke, i tako čine vožnju prijatnim iskustvom.Podrška Double Block na spoljašnjem ramenu gume poboljšava osećaj precizne vožnje. Dostupne veličine su 13’’ 14’’ 15’’ 16’’ i 17’’.

Nokian zLine:Bezbednosno prilagođene za velike brzine, posebno u letnjem periodu koje varira u centralnoj Evropi. Sportski Nokian zLine je profesionalac za zahtevne uslove vožnje. Odmah reaguje na upravljanje i održava savršen osećaj za put u svim uslovima. Duboki, dijagonalni žljebovi na uzdužnim rebrima pored unutražnjeg ramena stabilizuju ponašanje gume tokom vožnje. Dostupne veličine su 16’’ 17’’ 18’’ 19’’ 20’’ i 21’’.

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije