Kompanija British Motors sponzor FS Srbije

22. март, 2017. #

Najbolji iz najbolje

 BEOGRAD – 21. mart, 2017. godine –Kompanija British Motors, ekskluzivni distributer Jaguar Land Rover vozila potpisala je ugovor o sponzorstvu sa Fudbalskim savezom Srbije.

U prisustvu stručnog štaba, igrača i medija, ugovore su potpisom ozvaničili gospodin Ostoja Mijajlović, vlasnik i generalni direktor kompanije British Motors i gospodin Slaviša Kokeza, predsednik FS Srbije.

„Izuzetno nam je drago da su se dva premijum brenda u Srbiji, kompanija British Motors i FS Srbije   prepoznala i dogovorila saradnju, jer najbolji idu uz najbolje. Posebno smo ponosni što ćemo kroz  partnerstvo imati priliku da jačamo našu reprezentaciju fudbala koji je sport čitave nacije i podržimo ga na putu ka još boljoj budućnosti. Verujemo da smo idealan partner na putu ka budućim uspesima naših najboljih fudbalera, kao predstavnici vodećih premijum brendova u automobilskoj industriji.“ – izjavio je  Ostoja Mijajlović, vlasnik i generalni direktor kompanije British Motors.

Kompanija British Motors je ekskluzivni prodajno-servisni centar za Jaguar i Land Rover vozila za Srbiju, koji je otvoren u avgustu prošle godine. Ovo je najmoderniji centar ovog tipa u istočnoj Evropi, koji je u skladu sa novim standardima Jaguar Land Rover grupacije, a od nedavno je i uvoznik i distributer Pirelli i Bridgestone pneumatika. Ove godine kompanija će po prvi put predstaviti svoje premijum brendove na Sajmu automobila u Beogradu.

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije