Kompanija British Motors – donacija za KK „Mladost“ Čačak

15. март, 2017. #

 

 

Milion dinara za svetliju budućnost KK „Mladost“ iz Čačka

 

 

 

BEOGRAD – 15. mart, 2017. godine – Komapnija British Motors donirala je milion dinara košarkaškom klubu „Mladost“ iz Atenice u Čačku, kako bi deca imala pristojne uslove za bavljenje ovim sportom. Generalni direktor i vlasnik kompanije British Motors Ostoja Mijailović, ističe da je kompanija i ranijih godina pomagala brojne sportske klubove i da će to činiti i u narednom periodu.

 

„KK Mladost ima dobre rezultate s obzirom na sredstva koja dobijaju od grada i od sponzora. Hvala im što postoje i što našu decu sklanjaju sa ulice, hvala im što prave od njih vredne i marljive ljude. Deca koja se bave sportom sigurno imaju budućnost.“ – istakao Ostoja Mijailović, generalni direktor i vlasnik kompanije British Motors.

 

Direktor KK „Mladost“ Dobrilo Jojić, kaže da će zahvaljujući ovoj finansijskoj pomoći klub imati veliku mogućnost da nastavi i dalje da se razvija i prevaziđe veliki finansijski problem u kom se nalaze.

 

„Milion dinara za moju kompaniju nisu mala sredstva, nisu ni za koga, ali mislim da će Mladost to na pametan način potrošiti i da će to pospešiti njen rad i napraviti dosta bolje rezultate“ – naveo je Ostoja Mijailović na konferenciji za medije.

 

Podsećamo da je British Motors ponosni sponzor sportskog centra Mladost i jedan od sponzora košarkaškog kluba „Mladost“ Čačak. Kompanija je pre mesec dana podržala i memorijalni turnir „Dragan Cvetković Cvek“ koji je održan u ovom gradu.

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije