Veliko srce navijača „Crvene zvezde“

30. децембар, 2016. #

 

Navijači u Areni odali poštu ansamblu „Aleksandrov“

Navijači Crvene zvezde u prepunoj Kombank areni su uoči početka košarkaške utakmice protiv CSKA odali poštu članovima hora ruskih oružanih snaga ansambl „Aleksandrov“ koji su 25. decembra poginuli u avionskoj nesreći.

Pre početka košarkaške utakmice između Crvene zvezde i moskovskog CSKA u beogradskoj areni preko razglasa je emitovana pesma „Tamo daleko“, koju je ovaj ansambl izvodio u jednom od ranijih gostovanja u Beogradu.

Navijači su razvili transparent na kome je pisalo: „Nek se pesma ovog hora od 20.000 članova do neba čuje u jedan glas, nek se čuje hvala i dalje pevajte za nas“, a svi prisutni u hali ustali su dok je emitovana pesma.

Košarkašku utakmicu pratio je iz lože ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin.

Posle emitovanja kompozicije u znak sećanja na stradale članove ansambla hora „Aleksandrov“ i gromoglasnog aplauza počela je košarkaška utakmica Crvena zvezda – CSKA.

Avion ruskog Ministarstva odbrane sa 92 osobe srušio se 25. decembra u Crno more blizu Sočija, a u njemu je bilo i 65 članova zvaničnog vojnog hora ruskih oružanih snaga ansambl „Aleksandrov“.

Oni su krenuli u rusku bazu Hmeimin, gde je trebalo da učestvuju u proslavi Nove godine.

RTS.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije