Opel – „Grumpy Cat“ nije oduševljena – za razliku od primaoca poklona

2. децембар, 2016. #

 

 

Istinski ljubitelji Opela već sada jedva čekaju pojavljivanje novog kalendara za 2017. Fotografkinja zvezda, Elen fon Unvert (Ellen von Unwerth), stavila je najatraktivnije Opelove modele, počev od Ampere-e, pod svetla reflektora. Pored Opelovih lepotana na četiri točka, ona je takođe mogla da se osloni na asistenciju dve ikone savremenog doba: internacionalni supermodel, Džordžiju Mej Džeger i „Grumpy Cat“, najpoznatiju svetsku mačku sa gotovo devet miliona pratilaca na Facebooku. Kao što je moglo da se očekuje, ovaj mrgud od mačke nije bio oduševljen čitavim događajem, ali će dobitnici u svakom slučaju uživati u rezultatima. „Georgia and Grumpy – Not impressed by Wonderland“ Opelov kalendar, štampan u ograničenom tiražu, ekskluzivno je dostupan na https://www.opel-collection.com/opel-2017-calendar-georgia-grumpy

 

Konstantno snabdevanje energijom uz pomoć eksternog punjača

 

Svakome od nas je poznata ova situacija – nalazite se usred nedođije i hitno vam je neophodan mobilni telefon da biste pronašli put kući. Međutim, kako to često biva, baterija je ispražnjena. Eksterni punjač sa ugraviranom Opelovom munjom, dostupan u crno-srebrnoj ili crnoj-ćilibar kombinaciji, rešava ovaj problem. Spoljni izvor energije je dostupan i odmah može da se započne da punjenjem telefona, tableta ili kamera sa USB priključkom, i to sa dostupnih 5.200 mAh. U slučaju da ste u konstantnoj dilemi u vezi sa rutom koju vam preporučuje prijatan glas iz odabranog navigacionog sistema, eksterni punjač takođe može biti od pomoći. Integrisani donosilac odluka daje odgovor pritiskom na dugme, i to sa „da“, „ne“, ali i „možda“.

 

Dobrodošli u Opel Gang

 

Opel takođe poseduje neke modne detalje u ponudi kao što su trendi „Opel Gang“ majice. Dame po izboru mogu da dodaju i vredne Swarowski kristale, a oni koji su u potrazi za stilski izražajnijim detaljima, mogu između ostalog da se odluče za polo majice ili dekorativne manžetne ukrašene Opelovim munjama. Da bi se izborili sa niskim spoljnim temperaturama, Opel je u ponudu stavio i pletene kape, koje mogu da se nose tokom svih aktivnosti na otvorenom, planiranih za dane nakon Nove godine.

 

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije