WRC – Sebastien Ožie poručio navijačima : „Ne brinite, videćemo se“

3. новембар, 2016. #

Najvatrenije zaljubljenike u auto moto sport, prvenstveno u SVETSKI RELI ŠAMPIONAT, bukvalno je frapirala vest o povlačenju VOLKSWAGEN MOTOR SPORTA iz po mnogima naboljeg i najgledanijeg šampionata današnjice.

Oni koji su bar jednom „u živo“ propratili SAMO jedan WRC vrlo brzo su shvatili da je reč o seriji koja nema premca u svetu i koja milionima gledalaca pruža neopisivi doživljaj i trenutke koji se večno pamte.

Poslednje 4 godine WRC je obeležen trijumfom zaista izvanredne i mnogobrojne ekipe VOLKSWAGEN MOTOR SPORT, koja je sa svojim vozačima, stručnim štabom, inžinjerima, mehaničarima, specijalistima za neophodne segmente i sa pomoćnim osobljem, postigla najviši mogući nivo koji je rezultirao ŠAMPIONSKIM TITULAMA.

Četvorostruki svetski prvak, Francuz SEBASTIEN OŽIE, koji krajem sledećeg meseca puni 33 godine, stekao je ogroman broj poklonika. OŽIE i njegov suvozač ŽULIJEN INGRASIA oduševljavali su i navijače ali i svoje konkurente… Na svom ličnom portalu, na svom FACEBOOK, SEBASTIEN OŽIE je napisao:

„Veoma mi je žao zbog mog fantastičnog tima VOLKSWAGEN MOTOR SPORT. Proveli smo 4 godine, neizmerno uspešno.
Ne brinite, opet ćemo se videti..“

Do početka novog RELI ŠAMPIONATA SVETA 2017 ostalo je još malo vremena, Već 20. januara počinje RELI MONTE KARLO, potom slede i ostala takmičenja, biće ih verovatno 13 i biće to reliji u istim zemljama kao i ove godine. Voziće se u POLJSKOJ a možda će biti uključena još jedna zemlja.

Ono što trenutno najviše intrigira ljubitelje relija je dilema oko OŽIEA, LATVALE i MIKELSENA, vozače koji će posle RELIJA AUSTRALIJA biti slobodni. U kuloarima se vode razne priče. Izvesno je samo jedno, WRC 2017  će OPET biti sasvim sigurno najbolji, najuzbudljiviji i najgledaniji  tehnički sport a imena proizvodjača kao što su SITROEN, FORD, HJUNDAI i TOJOTA dovoljan su garant za najlepše doživljaje.

Galerija slika

Članci iz iste kategorije