U Fordovim servisima uz zamenu pneumatika, besplatna kontrola oslanjanja

25. новембар, 2016. #

 

U Fordovim servisima uz zamenu pneumatika, besplatna kontrola oslanjanja

 

  • Povoljne cene za komplete „zimskih“ točkova

 

BEOGRAD, 24. novembar 2016. – Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih automobila i lakih komercijalnih vozila i odabrani ovlašćeni servisno-prodajni partneri koji učestvuju u akciji, po povoljnim cenama nude komplet usluga vezanih za sezonski prelazak sa „letnjih“ na „zimske“ pneumatike.

 

„Paket“ usluga obuhvata prodaju i ugradnju zimskih pneumatika renomiranih svetskih proizvođača, „hotel“ za pneumatike po ceni 120 dinara mesečno po pneumatiku i vulkanizerske usluge.

 

Vlasnicima Fordovih automobila se preporučuje komplet zimskih točkova po sniženim cenama, a on obuhvata četiri zimska pneumatika, četiri čelična naplatka, set ventila sa senzorima pritiska, set poklopaca točkova („radkapni“) i matice. Za vozila koja fabrički imaju čelične naplatke, nudi se paket koji sadrži četiri zimska pneumatika, četiri čelična naplatka i set ventila sa senzorima pritiska.

 

Svi klijenti koji se odluče da u Fordovim servisima zamene pneumatike, dobijaju besplatnu kontrolu sistema oslanjanja, kao i specijalne uslove i popuste za otklanjanje uočenih nepravilnosti.

PR.

 

 

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije