Ruski džip za Donalda Trampa

9. новембар, 2016. #

Edvard Orlov, osnivač kompanije „Devolro“, je pre nekoliko dana obećao da će Donalu Trampu pokloniti luksuzni SUV „dijablo“ ako milijarder postane 45. predsednik SAD. Orlov je poreklom iz Rusije, odnosno Abhazije, a u Ameriku je stigao sa deset godina i sada je jedan od cenjenih tjunera.Početna cena modela „đavola“ je 199 hiljada američkih dolara, a automobil je baziran na „tojoti tundri“ sa 4×4 pogonom i 5,7-litarskim V8 motorom koji proizvodi 530 KS (maksimalno do 600 KS).

„Dijablo“ je jedan od automobila koji biste izabrali da se približava smak sveta. Karoserija i šasija su maksimalno ojačane, dok je „dijablo“ u odnosu na klasičnu „tojotu tundru“ od asflat podignut za dodatnih sedam inča. Inače, zapremina rezervoara je 173 litara.

Orlov je pre ulaska u posao sa tjuniranjem SUV modela radio kao vozač kamiona. Za bazu je izabrao Majami, dok predstavništava ima u Nemačkoj, Mongoliji, Ukrajini, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i, naravno, Rusiji. Kompanija „Devolro“ nudi sedam različitih verzija svojim modela baziranih na „tojoti tundri“, a najskuplja verzija je „interseptor“ koji startuje od 259 hiljada dolara.

Izvor: Mojauto.rs +  Auto.blog. rs

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije