Renault Duster Extreme, Kwid Outsider i Sandero R.S. Grand Prix

9. новембар, 2016. #

Francuski Renault je Sao Paulo Motor Show iskoristio da Brazilcima između ostalog pokaže i Captur, Koleos i Kwid, kao i nekoliko koncept vozila.

Jedan od noviteta je i Duster Extreme concept, kog koga se ističu 4×4 pogon, sivi eksterijer sa crvenim detaljima, novi točkovi sa off-road gumama, vitlo, krovni prtljažnik sa LED osvetljenjem, modifikovano oslanjanje i doterani enterijer.
Motor je 2,0 litarski benzinac sa 143KS i 195 Nm, u kombinaciji sa 6-stepenim manuelnim menjačem, ubrzanje do 100 km/h traje 10,3 sekunde, a može do 180 km/h.

Kao najava da će sledeće godine u Brazilu početi sa proizvodnjom modela Kwid, Renault je na Sao Paulo Motor Showu promovisao i njegovu Outsider verziju u formi koncepta.

Kwid Outsider concept je specijalno za ovaj sajam razvio Renault Design América Latina (RDAL), sa naglaskom na praktičnosti i robusnosti vozila.
Na vozilu se ističu i zeleni detalji na eksterijeru, novi alu točkovi, zaštitni elementi na prednjem i zadnjem braniku, zatamnjena stakla, sedišta sa novim dezenom, narandžasti detalji u unutrašnjosti…
Standardni Kwid će se u Brazilu nuditi sa 1.0 Sce trocilindričnim motorom sa 82KS (na etanol) odnosno 79KS (na benzin).

Sledi Sandero R.S. Grand Prix concept, kreacija koju potpusuje Renault Design América Latina (RDAL).

U paketu su crni eksterijer i crni točkovi, sportski podešeno ogibljenje, atraktivniji eksterijer, LED dnevna svetla, izduvni sistem sa dve izduvne cevi, revidirani upravljački sistem, jače kočnice, kao i sportskija unutrašnjost sa novim sedištima, kožnim volanom, sportskim pedalama…
Što se motora tiče, Sandero R.S. pokreće 2.0L agregat sa 150KS, do 100 km/h ubrzava za 8,5 sekundi, a može do 202 km/h.

Tu je i Logan Kit Sport, sa opcionim aero paketom (izmenjeni prednji branik sa spojlerom, set pragova, doterani zadnji branik, spojler na prtljažniku), kao i kompletom alu točkova.

Na kraju treba pomenuti i Renault Sandero Vibe, koji ima 1.0 SCe motor,Media Nav 2.0, parking senzore, „Dark Mettalic“ retrovizore, svetla za maglu, 15-inčne točkove, sedišta sa novim dezenom… Auto.blog.rs

 

 

 

 

 

Galerija slika

Članci iz iste kategorije